DataPower v/Torben Lund, Mølkærparken 96, Ødsted, DK 7100 Vejle. Tlf.: +45 8653 8044

Firma  Nyheder  Links
  Nyheder

Nyheder  DataPower med ved test af TnetX i Holland

Assen Pit

Søndag den 3 februar var DataPower med ved den første live test af AMB’s nye TnetX onboard display system på Assen banen i Holland.

I ugen forinden havde AMB foretaget nogle tests på Zaandvoort banen, men på Assen var det første gang systemet skulle stå sin prøve på en løbsdistance. Der blev afviklet næstsidste afdeling af det Hollandske "Winter Endurance Series", et 4 timers løb, som vi også kender det fra Padborg Park og Ring Djursland.

TnetX er et avanceret display, der kan placeres i bilen, og som er i stand til at modtage information direkte fra det officielle tidtagnings system på banen.

Informationerne sendes til TnetX displayet umiddelbart efter køreren har passeret målstregen, og køreren er derfor i stand til øjeblikkeligt at se sin aktuelle position i løbet eller kvalifikationen.

Fordelene ved at anvende TnetX display er flere:

  • Man skal ikke vente en hel omgang for at få vist tid og placering fra sit pitcrew
  • Det er de officielle tider der bliver vist
  • Kørerens aktuelle placering i klassen vises umiddelbart
  • Tidsforskel til den foran placerede kører vises

TnetX monteret i BMW 130

For at kunne anvende TnetX display kræver det at der findes en AMB personal transponder i bilen, samt at der er installeret det nødvendige kommunikationsudstyr på banen.

I løbet af februar måned vil der blive installeret TnetX host udstyr på Padborg Park, der hermed bliver den første af de danske baner, der kan tilbyde den nye service til kørerne. Også Sturup Raceway får inden for kort tid installeret udstyret.