DataPower v/Torben Lund, Risvej 3, Tebstrup, DK 8660 Skanderborg. Tlf.: +45 8653 8044

Firma  Nyheder  Produkter  Download  Motorsport  Links
  Motorsport

DataPower og motorsport
Resultater
Banerekorder
Motorsport links
TnetX Display
TnetX 2G version
TnetX komponenter
TnetX i bilen
Priser MyLaps udstyr 
  DataPower og motorsport

    DTC feltet på Jyllands-Ringen

DataPower er med helt fremme i forreste række når der køres race på de danske asfaltbaner. Bag computerskærmene i dommertårnet sidder nemlig medarbejdere fra DataPower og sørger for at tidtagningen foregår korrekt, og at resultaterne hurtigt er tilgængelige for de enkelte racerteams, for den direkte TV transmission og på internettet.

Softwaren til resultatformidling er udviklet af DataPower på baggrund af 25 års erfaring med tidtagning ved motorløb. Tidtagningen foregår med et transponder system, leveret af AMB-it i Holland, der leverer udstyr til en lang række af de største motorsports serier i verden. DataPower har udviklet softwaren i Visual DataFlex, og resultaterne kan ses på http://www.raceresult.dk.

Fra starten af sæson 2004 er resultaterne blevet publiceret i et nyudviklet webbaseret system, med mulighed for at se ikke alene resultater og omgangstider, men også sektortider fra 2 ekstra punkter i baneforløbet. Kørerne og publikum kan derfor mere nøjagtigt følge i hvilken del af banen den enkelte kører har muligheder for forbedringer.